Naši siedmaci, žiaci 7. A. a 7. B., sa v dňoch 13. 1 – 17. 1. 2020 zúčastnili lyžiarskeho kurzu v šport centre Lučivná. Ubytovanie bolo v hoteli Smrečina priamo pri svahu. Ubytovanie bolo dobré, strava chutná, a tak naši žiaci vždy oddýchnutí a plní síl vyrážali každé ráno na svah. Počasie nám tento rok prialo. Žiaci prežili krásnych päť dní. Niektorí získavali základy lyžovania, iní sa v lyžovaní zdokonaľovali. V stredu poobede žiaci zregenerovali v aquaparku v Dolnom Kubíne. Vo štvrtok poobede si žiaci zmerali sily v slalome medzi bránkami.
No lyžiarsky kurz nie je len o drine na svahu, ale aj o zábave a vytváraní nových priateľstiev. Žiaci síce chodili zo svahu unavení, ale na hoteli chytali druhý dych a večerný program vždy stál za pozretie. Každý večer mali žiaci nachystaný zábavný program, ktorý naozaj vždy pobavil a zapojil aj publikum.
Celý lyžiarsky „realizačný“ tím sa chce poďakovať zúčastneným žiakom za ich toleranciu a zodpovednosť na svahu, za zábavu a kolektívnosť na hoteli Smrečina počas celého lyžiarskeho kurzu v roku 2020.